Music

FATA de diXte met 'Geile Donder'

  1. Newschevron right
  2. FATA de diXte met 'Geile Donder'
FATA is deze week tot diXte gebombardeerd met de kersverse single 'Geile Donder'. Met dit nummer brengt het trio Wantigga, Louis Bordeaux en K1 Kerbusch een serieus onderwerp als vreemdgaan op een luchtige manier ter sprake. Wantigga vertelde eerder in een interview met State Magazine dat dat past bij de stijl die de groep hanteert.

FATA werkt nog steeds hard aan het debuutalbum 'Jongvolwassenen'. Hier kunnen ze zich desondanks niet fulltime op richten omdat ze allemaal gewoon een normaal baantje hebben. Vandaar dat de groep hier ook al een aantal jaren mee bezig is. Een release datum van de cd is daardoor nog niet bekend.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/AwtPr2a5Aqo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Primeur
Zondagavond waren de mannen van FATA te gast bij Venz en Jiggy Dje in Wat Anders. Daar primeurden ze exclusief een nieuwe track die op hun nieuwe album komt te staan: Mijn Dans.
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F98218286"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie