Music

VIDEO: Rihanna in tranen bij interview Oprah

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Rihanna in tranen bij interview Oprah
Rihanna heeft haar hart opgelucht tijdens een interview in Oprah's programma 'Next Chapter'. Een van de onderwerpen die natuurlijk ter sprake kwam was het incident met Chris Brown uit 2009.

Nog steeds moeilijk
De mishandeling heeft haar zo erg geraakt dat ze het er nog steeds moeilijk mee heeft. De zangeres vond het erg dat de hele wereld op de hoogte was van hetgeen dat had plaatsgevonden. Daarnaast treurde ze om het feit dat ze haar beste vriend had verloren. Riri voelde zich kwaad, gekwetst en verraden. Desondanks zag ze hem niet zoals velen als een monster. Ze maakte zich juist zorgen om hem.

Barbados
Oprah Winfrey reisde voor het interview af naar Rihanna's geboorteland Barbados. Ze sprak behalve over Chris ook over het opgroeien op het eiland. Ze reed onder andere met Oprah door haar oude buurt. Gisteravond werd het interview met de zangeres op het eiland uitgezonden in de Verenigde Staten.

Bekijk hier het complete interview!
{source}
<iframe id="shade" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/kRZ9Ci0291wC0z3hTUX?highlight=%23FF0000&amp;logo=0&amp;hideInfos=1" width="550" frameborder="0" height="315"></iframe></center>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie