Music

Justin Timberlake, Lady Gaga, Usher e.a. plegen 'zelfmoord'

  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake, Lady Gaga, Usher e.a. plegen 'zelfmoord'
Onder andere Justin Timberlake, Lady Gaga en Usher plegen woensdag digitale zelfmoord. De Amerikaanse sterren gaan de aankomende tijd niets meer posten op hun Twitter en Facebook. Dit doen ze voor een goed doel. Door te doneren kunnen hun levens teruggekocht worden. Ze komen pas weer online als er één miljoen dollar is ingezameld met dit Buy Life-project. De 'zelfmoordactie' gaat vanaf woensdag 1 december van start.

Alicia Keys is de denktank achter de actie. De kersverse moeder wil op deze manier geld inzamelen voor Keep a Child Alive. Deze organisatie steunt Afrikaanse gezinnen met hiv of aids.

Speciaal voor de campagne hebben de sterren video's opgenomen waarin hun laatste tweet en testament wordt verwerkt. Zelf liggen ze in een doodskist.

Aan de actie doen o.a. de volgende sterren mee: Kim en Khloe Kardashian, Jay Sean, Serena Williams, Willow en Jade Smith, Jennifer Hudson, Elijah Wood en de al eerder genoemde Lady Gaga, Justin Timberlake, Usher en de kersverse ouders Alicia Keys en Swizz Beatz.

Met de 7,2 miljoen Twitter-volgers van Lady Gaga, 3,5 miljoen van Justin Timberlake en 2,6 van Alicia Keys moet dit bedrag wel snel verzameld worden.
Ster advertentie
Ster advertentie