Music

AUDIO: Dj R3hab primeurt Jennifer Lopez remix in FunX Start

  1. Newschevron right
  2. AUDIO: Dj R3hab primeurt Jennifer Lopez remix in FunX Start
Je hebt het vast al gehoord: een Nederlandse dj heeft de nieuwe single van Jennifer Lopez geremixt. Deze dj is de 25-jarige Fadil el Ghoul uit Den Bosch. Vrijdagochtend schoof hij, vers van het vliegveld, aan bij Fernando in FunX Start en nam een primeur mee: een teaser van zijn ‘Papi’-remix die volgende week pas officieel uitkomt.Succes
R3hab werkt al drie jaar in de muziek als succesvol dj en producer. Hij zit in hetzelfde dj-team als Afrojack en vliegt de hele wereld over. Wanneer hij vrijdagochtend de FunX-studio binnenloopt, trekt hij een rolkoffertje achter zich aan. Hij landde vannacht na een klus in Griekenland op Schiphol en moet na dit interview ook gelijk weer door. Zijn drukke agenda roept. Sinds naar buiten kwam dat hij een nummer heeft geremixt voor Jennifer Lopez’ nieuwe cd ‘Love’ is zijn agenda voller dan vol.

Remixes
De hectiek begon al een paar maanden geleden toen Fadil ‘Judas’ van Lady Gaga op verzoek van haar management remixte. De zangeres is zo blij met zijn versie van het nummer dat ze het dit weekend gebruikte bij haar optreden in de Amerikaanse ‘So You Think You Can Dance’. Ook Gloria Estefan liet haar track ‘Wejo’ door de Bosschenaar mixen. Toen R3hab’s management via zijn website het verzoek kreeg de nieuwe track van Jennifer Lopez moest hij zichzelf wel even in zijn arm knijpen om te checken of hij niet sliep. De dj heeft de wereldberoemde Latina niet zelf ontmoet, haar management stuurde hem de vocalen en de muziek los toe en toen mocht hij daarmee aan de slag.

Het resultaat van R3hab’s knutselwerk kan je hier horen:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/papiteaser.mp3{/audio}

Ben je benieuwd hoe het R3hab vergaat in de liefde, hoe hij de Ramadan beleeft en hoe de muziek klinkt die hij voor zichzelf produceert? Luister dan hier het hele uur met hem terug:
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/r3habstart.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie