Music

VIDEO: Candy Dulfer smelt weg bij 'Brown Sugar'

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Candy Dulfer smelt weg bij 'Brown Sugar'
Candy Dulfer smelt weg bij de muziek van D'Angelo. Ze zou naar eigen zeggen uren over de zanger kunnen praten. Van alle sterren die ze in haar leven heeft ontmoet, vindt ze hem een van de meest bijzondere. Het raakt haar dan ook dat de muzikale carrière van D'Angelo al een tijdlang niet goed loopt. Op de vraag of zij een plaat met hem zou opnemen antwoordde ze glimlachend: "Ik zou echt in de rij staan. Ik zou toebetalen!"

Vernieuwing
De saxofoniste is met haar nieuwe album een andere richting opgegaan. Ze heeft hierbij de hulp gekregen van Black Eyed Peas producer/schrijver Printz Board. Het was een grote uitdaging voor Candy om uit haar comfort zone te stappen. Printz wist de kleine onzekerheden bij Candy wel weg te nemen. Crazy is de eerste single van haar gelijknamige cd. Ze heeft tot nu toe veel positieve reacties binnengekregen op Twitter en Facebook.Verzekeren
Candy heeft in het verleden haar handen laten verzekeren voor het geval het ooit mocht misgaan. Op een gegeven moment bedacht ze dat wel meer lichaamsdelen zou moeten verzekeren, omdat die ook belangrijk zijn voor het bespelen van haar instrument. Na slechte ervaring met een verzekeraar, kwam ze erachter dat het allemaal een grote oplichterij is. Dulfer vindt het echter wel goed dat Jennifer Lopez haar bil ooit heeft laten verzekeren. "Zonder die bil is het niks", grapte ze.

Onafhankelijk
Candy is een zelfstandige vrouw die sterk in haar schoenen staat. Van kleins af aan is de onafhankelijkheid haar met de paplepel ingegoten door haar vader. Ze neemt ook altijd het initiatief om rekeningen in een restaurant te betalen. De muzikante zou het dan ook moeilijk vinden om helemaal afhankelijk te moeten zijn van haar man. Van de andere kant lijkt het haar ook wel geweldig als ze een steenrijke man heeft, waardoor ze elke dag lekker zou kunnen shoppen.

Moeder
Dulfer heeft haar moeder nog steeds als manager. De 70-jarige vrouw is niet meer weg te denken uit haar privéleven en carrière. Hoewel de saxofoniste zich zo positief uit over haar moeder, raadt ze het andere mensen niet aan om zaken te doen met familieleden. "Het kan heel eng zijn en veel druk op de relatie met je familie leggen", aldus Candy.
Ster advertentie
Ster advertentie