Music

Zo lost A$AP Rocky een ruzie tussen fans op tijdens zijn concert

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Zo lost A$AP Rocky een ruzie tussen fans op tijdens zijn concert

Zal je net zien: ben je net lekker bezig aan je concert, besluiten er twee fans met elkaar op de vuist te gaan. Als artiest kan je dan twee dingen doen: lekker negeren en hopen dat de beveiliging ingrijpt, of je gaat zelf even bemiddelen. A$AP Rocky besloot om heel zijn show te pauzeren en de twee vechtersbazen te bombarderen met liefde.

voor gek

Als je een ruzie met iemand uitvecht, wil je dat natuurlijk met zijn tweeën oplossen. Niemand moet zich ermee bemoeien. Maar A$AP Rocky had een heel ander plan. Hij haalde de twee vechtersbazen op het podium. Daar sta je dan als ruziemaker, voor gek voor een paar duizend andere fans!

speech

Het liefste wil je zo snel mogelijk weg, maar A$AP Rocky bombardeerde de twee met een soort motivatiespeech. "Bij een A$AP show zijn jullie allemaal familie, snap je? Het maakt niet uit wie er begon, je moet plezier hebben en meedoen want je staat in een moshpit. Je moet hier komen om uit je dagelijkse sleur te ontsnappen, bro. Je hebt geld betaald om plezier te maken met ons en met jezelf. Dit is cultuur, begrijp je? Dit is niet gewoon muziek."

Huggen

Om de motivatiespeech van Pretty Flacko mooi af te sluiten mochten de twee ruziemakers ook nog even met elkaar knuffelen. Onthoud dus dat je nooit ruzie moet maken bij een concert van A$AP Rocky!

Ster advertentie
Ster advertentie