Music

Nancy Ajram komt naar Nederland en releast nieuw album

  1. Newschevron right
  2. Nancy Ajram komt naar Nederland en releast nieuw album
Nancy Ajram komt naar Nederland! Ze treedt 20 november op in de Brabanthallen in Den Bosch tijdens Faracha, The Arabic Concert. Je kent de Libanese zangeres onder andere van de Arabische versie van de WK hit Wavin' Flag samen met K'naan. Het is voor het eerst dat de populaire Arabische artiest naar ons land komt.

Nancy Ajram heeft deze week ook haar nieuwe album uitgebracht. Het is het zevende album van de zangeres en heeft dan ook als titel Album N'7. De eerste single is Fi Hagat. De bijbehorende videoclip ging afgelopen maandag in premiere op de Libanese televisie. Ook nu weer laat Nancy zien over het nodige acteertalent te beschikken. Kijk zelf maar!Nancy Ajram brak in 2004 definitief door met haar grootste hit tot nu toe Ah We Nos. Sindsdien scoort ze met haar catchy popsongs hit na hit in de Arabische wereld. Momenteel staat ze met twee noteringen in de Arab Top 30.

Wil je Nancy Ajram ook terugzien in de Arab top 100 die tijdens de Arabweek wordt uitgezonden op FunX? Breng dan snel hier je stem uit op jouw favoriete Nancy hits!

Tijdens Faracha, The Arabic Concert treden nog vele andere artiesten op, waaronder Fadl Shaker. Het is voor het eerst in Nederland dat er zo'n groot avondvullend programma gepresenteerd wordt met Arabische artiesten van een dergelijke supersterstatus. Meer over Faracha, The Arabic Concert, vind je hier.

Van 13 t/m 19 september is het Arabweek op FunX met onder andere de Arab Top 100, ArabMiX, vliegtickets naar Marokko en nog veel meer! Bekijk hier het hele overzicht.

Meer Arabische muziek: www.arabsounds.nl
Ster advertentie
Ster advertentie