Music

VIDEO: Akon zingt Happy Birthday voor Chuckie

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Akon zingt Happy Birthday voor Chuckie
Fernando belde vanochtend met collega Hatim en dj Chuckie die net een Dirty Dutch-verjaardag gevierd hadden op Aruba. Ook Akon, Just Blaze en Jasmine Villegas waren aanwezig. "Het was een gekkenhuis! Ik sta me nu om te kleden en het was echt een bizarre avond," zei de Nederlandse dj aan de telefoon. Hij noemde Akon en Just Blaze echte vrienden uit de industrie en dat bleek, want Akon nam de microfoon in handen bij het zingen van Happy Birthday voor Chuckie's verjaardag. (zie video onderaan).

Verjaardagstaart

Chuckie vertelde in de FunX ochtendshow dat hij een geweldige clubnacht beleefde met onder andere zijn Nederlandse collega's Glowinthedark, Michael Mendoza, Gnairo Nvilla, MastikSoul en Mitchell Niemeyer. Wat hij niet verwachtte was een sprong in een taart van drie meter hoog. "De taart bestond uit drie draaitafels, een mixer en mijn naam erop. Het enige dat ik moest doen was springen!"

{source}
<iframe width="550" height="115" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F50821027&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Aruba

Chuckie woont half op Aruba en heeft daar ook een tweede residency. Hij is helemaal gek van het eiland en weet zeker dat hij zijn verjaardag vaker zal vieren op Aruba, "want gisteren was Marc Anthony hier en ik denk dat wij twee keer zoveel mensen als Marc Anthony hadden!"

Akon zingt voor Chuckie

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/tWU5rr2-WTs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie