Music

'Michael wilde moonwalken op de maan'

  1. Newschevron right
  2. 'Michael wilde moonwalken op de maan'
Alles rondom de dood van Michael Jackson lijkt gehypt te worden. Iedereen die in de spotlights staat heeft er wel iets over te zeggen. Ook lepeltjesbuiger Uri Geller deed een boekje open over zijn goede vriend Michael. In een documentaire die op de BBC werd uitgezonden vertelde Uri dat de King of Pop de eerste popster in de ruimte wilde zijn. "Hij wist dat hij daarmee geschiedenis zou schrijven. Kun je het je voorstellen: Michael Jackson die de moonwalk op de maan doet?!"

Geller heeft een stukje uit een voicemail uit 2002 vrijgegeven waarin hij Jackson vertelt, dat hij een deskundige kent die denkt dat de ruimtereis wel mogelijk is. De grootschalige actie zou bijna 10 jaar in beslag nemen en MJ ongeveer 1,4 miljard gaan kosten. Michael wilde hiermee andere artiesten met soortgelijke plannen het nakijken geven. Zo had Lance Bass van de boyband 'N Sync ooit het idee om de ruimte in te gaan.

Het plan van de zanger kwam op een zijspoor te liggen nadat hij werd aangeklaagd wegens kindermisbruik. Michael Jackson werd hiervan vrijgesproken, maar belandde door de slepende zaak in een depressie en raakte daardoor verslaafd aan medicijnen. Daardoor was hij lichamelijk niet meer fit genoeg om de ruimte in te worden geschoten.

Uri Geller over Michael:

{youtube}bGF-6ruuRgk{/youtube}

{youtube}yjg7bLMolJw{/youtube}

{youtube}MFh5oayvUoA{/youtube}

{youtube}MoMHV4ycfi8{/youtube}

{youtube}lX6XwU33fBc{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie