Music

CLIP: 'Die Antwoord voert Lady Gaga aan leeuw'

  1. Newschevron right
  2. CLIP: 'Die Antwoord voert Lady Gaga aan leeuw'
Die Antwoord haalt in hun nieuwste clip uit naar Lady Gaga. In de video is een look-a-like van de zangeres te zien. Ze heeft hierbij haar beroemde vleesjurk aan en maakt een rondreis door Zuid-Afrika. Dit avontuur loopt niet goed af voor de 'popster'.

Die Antwoord staat bekend om hun krankzinnige songteksten en videoclips. De groep kreeg een grotere hekel aan Gaga toen ze bij hetzelfde platenlabel, Interscope records, als de zangeres zaten. De directeur van het label, Jimmy Iovine, vroeg hun om als openingsact voor de Lady Gaga tour op te treden. Het Zuid-Afrikaanse duo had hier geen trek in en weigerde hiermee akkoord te gaan. Ze besloten uiteindelijk om ook nog te vertrekken bij het platenlabel.

"We vinden het leuk om popmuziek te maken, maar we willen tegelijkertijd ook hardcore muziek maken en dat combineren. Het is geen zwakke oppervlakkig sh*t"
, verklaarde rapper Ninja. Ze halen in de nieuwe clip verder ook uit naar Kanye West, Nicki Minaj en The Black Eyed Peas. Het nummer is afkomstig van hun meest recente album 'Ten$ion'.

Die Antwoord - Fatty Boom Boom
Ster advertentie
Ster advertentie