Music

Naam + Tracklist van Fakkelbrigade album!

  1. Newschevron right
  2. Naam + Tracklist van Fakkelbrigade album!
De naam van het album van de Fakkelbrigade (Rico & Sticks, Typhoon, James en producer A.R.T.) is 'Colucci Era' geworden. Dat is te zien op de website Bol.com waar de cd zelfs al te bestellen is. Klik hier voor de tracklist!

De eerste single 'Colucci' kun je downloaden op de Top Notch Extravaganza Vol. 2 mixtape.


Titel
De titel van het album, 'Colucci Era', ontstond een jaar geleden en werd leven ingeblazen door de gure Nederlandse wind. Het complete scheppingsverhaal van de Colucci titel en mindstate wordt volgende maand gepubliceerd in Blend Magazine in de vorm van een column van de hand van Sticks. Op 'Colucci Era' staan bijdrages van Benjamin Herman (New Cool Collective) en Duvelduvel. De cd komt ook uit in een gelimiteerde editie.

Op 21 mei zal 'Colucci Era' gepresenteerd worden in de Hedon te Zwolle. Vanaf 22 mei is de cd te koop in de betere platenzaak.
Tracklist Colucci Era

1. Intro (Niet Normaal)
2. Colucci
3. Daar met ons
4. Kostbaar
5. Gezegd en Geschreven
6. Levensgroot
7. Hitte
8. Groen Gras
9. Kosmos
10. Zo Fris
11. Corazón
12. Karavaan
13. Fakkels en Bananen
14. Medicijn
15. Tot hier
16. Exclusief

Download eerste single
Op de onlangs gratis uitgebrachte Top Notch Extravaganza Vol. 2 Mixtape staat ook de eerste single van de Fakkelbrigade: 'Colucci'. Klik hier om de tape te downloaden op FunX.fm!

Op 11 juni treedt de Fakkelbrigade op in de Paradiso. Samen met Zwart Licht, Zo Moeilijk en Winne wordt het een avond vol Nederlandse Hiphop.

Voor meer info check je: www.fakkelteitgroep.nl

Foto: Peter Benjamins
Artwork Colucci Era: Hotel
Ster advertentie
Ster advertentie