Music

AUDIO: Michael Jackson's nieuwste nummer 'Breaking News'

  1. Newschevron right
  2. AUDIO: Michael Jackson's nieuwste nummer 'Breaking News'
De releasedatum van Michael Jackson's nieuwe album is officieel aangekondigd op zijn website. De cd wordt op 14 december uitgebracht. Vandaag wordt een exclusieve teaser voor het project op zijn website geplaatst. Vanaf aankomende maandag 8 november is het nummer 'Breaking News' een week lang op zijn site te beluisteren.
Michael was afgelopen jaren altijd bezig met opnames voor zijn nieuwe album. Hij was continu bezig met het schrijven van nummers en maken van opnames. Dit gebeurde bij vrienden thuis tot in studios in Las Vegas en Los Angeles. 'Breaking News'werd in 2007 in New Jersey opgenomen en is onlangs afgerond.
Het eerste nummer van Michael Jackson's nieuwe album is sinds vandaag te beluisteren op zijn website. 'Breaking News' is een week lang te horen op de site van de King of Pop. Vorige week werd de releasedatum van zijn nieuwe cd al aangekondigd. Deze is vanaf 14 december verkrijgbaar in de winkels.
Beluister het nummer hieronder!

Opnames
Michael was de afgelopen jaren voor zijn dood altijd bezig met het schrijven van nummers en het maken van opnames voor zijn nieuwe album. Dit gebeurde bij vrienden thuis tot in studios in Las Vegas en Los Angeles. 'Breaking News' werd in 2007 in New Jersey opgenomen en is onlangs afgerond.

Kravitz
Vorig jaar lekte een gedeelte van een nummer uit van Michael Jackson met Lenny Kravitz. Dit gebeurde enkele maanden nadat de King of Pop was overleden. Platenmaatschappij Sony was woedend nadat dit gebeurd was. Het is nog niet bekend of 'Another Day' ook op het nieuwe album gaat verschijnen.

Michael Jackson - Breaking News
Doet de audio het niet? Klik dan hier!


Michael Jackson ft. Lenny Kravitz - Another Day


Ster advertentie
Ster advertentie