Music

Na de Sint komt Extince, toch?

  1. Newschevron right
  2. Na de Sint komt Extince, toch?
Ja, want op 7 december komt het album van Extince! Zijn nieuwe album gaat Toch heten. Extince heeft als rappionier met zijn scherpe, grappige, speels arrogante songs de weg vrijgemaakt voor de huidige generatie rappers. Het album Binnenlandse Funk van Peter Kops a.k.a Extince werd in september in de Revu door 24 ervaringsdeskundigen tot het beste Nederlandstalige hiphopalbum uitgeroepen. Zijn nieuwe single Repper De Klep hoor je hier!
Peter Kops wordt in het dagelijks leven nog steeds vaak herkend en dan zegt men tegen hem: “Extince, toch?” Dat verklaart de titel van het album. Op het album staan twaalf songs waarvan velen bestaan uit van zelfvertrouwen overlopende grootspraak.

De eerste single wordt Repper-De-Klep. Op het album staat ook de track Witte Piet. Daarin vertelt Extince het verhaal van een oude vriend die zich de zelfvernietiging in hielp. Hij werd van school gestuurd en belandde in een uitkeringssituatie. Daarna ging hij van overmatig softdrugs-gebruik naar een verslaving aan harddrugs. Het is toevallig dat juist na de periode van Zwarte Pieten en Sinterklazen, het album van Extince uitkomt, toch?

Zijn nieuwe single Repper De Klep hoor je hier!

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Repper_De_Klep_Extince.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie