Music

William Singe verklapt Vestival optreden

  1. Newschevron right
  2. William Singe verklapt Vestival optreden

Coverkoning William Singe tekende onlangs een miljoenendeal bij RCA Records waar onder andere Chris Brown, Bryson Tiller en Justin Timberlake onder contract staan. Een paar dagen later schuift de succesvolle YouTuber aan in de FunX-studio om vragen van zijn fans te beantwoorden.

Vestival

William Singe had bij aankomst in de FunX studio direct goed en geheim nieuws: De zanger verklapte in de ochtendshow dat hij 4 september mag optreden tijdens Vestival in Amsterdam! Dat betekent dat William samen met Kid Ink, Ne-Yo en Jeremih het podium gaat delen en dat je kaarten bij FunX kunt winnen!

Opsluiten in de studio

Na de Europese tour gaat William Singe keihard aan zijn solo-album werken: "Ik vlieg hierna naar Londen voor wat sessies, daarna naar New York en Los Angeles. Ik sluit me dan maanden op in een muziekstudio. Het wordt echt gestoord!"

Verboden vragen

William Singe deed ook sportief mee met de beruchte 'verboden vragen' in Start. Zo vroeg Eva de zanger onder andere wanneer hij voor het laatst dronken was, welk nummer hij het liefst zelf had geschreven en op welke artiesten hij jaloers is.

Villa Thalia

William Singe trad in mei nog op voor een uitverkochte Melkweg en wil datzelfde ook vrijdagavond dunnetjes overdoen in de Rotterdamse Villa Thalia. Mocht je vanavond niet kunnen, dan kan je op 4 september nog van de zanger genieten tijdens Vestival. Anders hebben we gelukkig YouTube nog:

Ster advertentie
Ster advertentie