Music

Chris & Rihanna deel 10: Usher spijt van uitspraken

  1. Newschevron right
  2. Chris & Rihanna deel 10: Usher spijt van uitspraken
Gisteren verscheen het bericht dat Usher het belachelijk vindt dat Chris Brown doet alsof er niets aan de hand is. Vandaag neemt Usher zijn uitspraken alweer terug.

Tijdens 'Living the Life', een programma over Jermaine Dupri, bekeek Usher met een aantal mannen foto's op een laptop. Op één van de afbeeldingen is te zien dat Chris Brown zich uitstekend vermaakt op een jetski. Daarop zei Usher: "Ik vind dit een beetje jammer". "Vorige week kwam ik Rihanna's kapotte gezicht tegen op een website. Kom op Chris, je hebt toch wel spijt? Laat dat dan ook zien. Maar nee hoor, hij zet de bloemetjes buiten in Miami. Kom op man, laat in ieder geval zien dat je spijt hebt!"

Uitspraken terugnemen
Deze uitspraken neemt Usher nu terug. Hij heeft er spijt van en biedt zijn excuses aan voor zijn gedrag en dat van zijn vrienden. De R&B ster zegt dat hij samen met goede vrienden was. "Dan worden zulke opmerkingen groter dan dat ze daadwerkelijk zijn," aldus Usher.

Chris Brown & Rihanna getrouwd?
De geruchtenstroom rondom Chris Brown en Rihanna lijkt maar niet te eindigen. Volgens Star Magazine heeft het stel zich verzoend in Diddy's huis en heeft Chris haar zelfs ter plekke ten huwelijk gevraagd. Een bron van Star zegt zelfs: "Rihanna wilde altijd al voor de rest van haar leven samen met Chris zijn. Ze gelooft in sprookjes en wilt samen met Chris een gezinnetje opgebouwd hebben voordat ze 25 jaar is."
Ster advertentie
Ster advertentie