Music

VIDEO: Top dj's achter FunX draaitafels tijdens ADE

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Top dj's achter FunX draaitafels tijdens ADE
Het Amsterdam Dance Event trok ook dit jaar weer veel bezoekers uit binnen- en buitenland. In veel discotheken beukten de dance tunes door de speakers. Ook bij FunX stonden een aantal van de bekende dance dj's achter de draaitafels. Daarnaast werden sommigen ook even aan de tand gevoeld door de FunX presentatoren.

Sunnery James en Ryan Marciano kregen tijdens de show goed nieuws te horen. De kaarten voor de party bij de Passenger Terminal waren allemaal uitverkocht. Het dj duo moest de volgende dag maar liefst vijf uur draaien op deze locatie.

Ron Carroll kwam op de zaterdag met een verrassing de studio binnenlopen. De Amerikaanse dj had namelijk Cece Peniston meegenomen. De zangeres heeft een stukje van haar hit uit de jaren 90 'Finally' gezongen. Tijdens het interview maakt presentator Rizza ook even gebruik van het moment om met Cece te flirten. Ron vertelde ook nog een roddel over Afrojack en Paris Hilton. Ook andere dj's waaronder Gregor Salto en Sidney Samson bezochten de FunX studio. Bekijk het allemaal in het onderstaand filmpje!Ster advertentie
Ster advertentie