Music

Video: Rapper Riffi doet het allemaal voor zijn moeder

  1. Newschevron right
  2. Video: Rapper Riffi doet het allemaal voor zijn moeder

Rapper Riffi is 19 jaar, ontdekt door Ismo en zijn eerste track 'opletten' heeft binnen twee maanden meer dan een miljoen views op Youtube. Genoeg reden dus om even langs te gaan. Ouassima reisde af naar het verre Dronten om een bezoekje te brengen aan Rapper Riffi.

opletten

De reden dat Riffi is begonnen met schrijven is door alle dingen die hij om zich heen zag in de wereld, maar ook in zijn eigen leven. Dat is dan ook waar de track 'Opletten' over gaat. Zijn favoriete line: "ze willen je zien falen en daardoor gaan ze jagen. Ze raken te hard van stapel, als ze ruiken aan bedragen."

marokko

Ismo, Lijpe, Soufiane Eddyani, er zijn veel Marokkaanse rappers op dit moment. Ook Riffi ziet dat Marokkanen in een stijgende lijn zitten. Niet alleen wat betreft muziek, maar ook in de sport. En dat is een goede zaak volgens Riffi

"Marokko is gewoon mijn land en mijn trots. Ik voel me daar thuis"

nieuwe muziek

Riffi is nog niet getekend bij Ismo. Het is nog even afwachten op hoe de tweede track het gaan doen. De verwachtingen zijn hoog, maar Riffi gaat goed met de druk om.

"Ik ga rustig met de druk om. Ik blijf focussen op me muziek. Hoe meer mensen van mij verwachten, hoe meer ik mijn best ga doen."

Om een voorproefje te geven van wat we kunnen verwachten doet hij alvast een paar bars van zijn tweede single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie