Music

Xander zegt "ja" tegen The Voice Kids

  1. Newschevron right
  2. Xander zegt "ja" tegen The Voice Kids
Xander de Buisonje vertelde in de FunX ochtendshow dat zijn oudste zoon zanglessen volgt. Sem vindt het erg leuk, net als The Voice Kids dat door zijn moeder Wendy van Dijk gepresenteerd wordt. Volgens Xander heeft Sem gevoel voor muziek, maar moet hij vooral doen wat hij zelf leuk vindt. "Ik zal hem stimuleren, maar hij is nog jong en moet nog freewheelen en vooral dingen doen die hij leuk vindt."

The Voice

Presentator Fernando vroeg verderop in het interview wat Xander zou antwoorden als John de Mol hem uit zou nodigen als jurylid voor The Voice. Daar hoefde de zanger niet over na te denken. "Ik vind dat onwijs leuk om te zien, maar ik moet zeggen dat ik nog liever The Voice Kids zou doen, dan de gewone." Toch denkt dat hij dat de kans klein is, "Ze hebben supergoede juryleden, daar kunnen ze nog jaren mee door. Het zal denk ik niet gebeuren, maar ik zou het wel leuk vinden!"

De Vrienden van Amstel

Xander is de komende tijd nog niet te zien in The Voice (Kids), maar vanaf vrijdag 30 maart wel te volgen in het programma 'De Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen op SBS 6.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41228307&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie