Music

Jamaicaanse sterren vieren onafhankelijkheid

  1. Newschevron right
  2. Jamaicaanse sterren vieren onafhankelijkheid
The Voices of Sweet Jamaica is een groep beroemde Jamaicanen die met de single 'Sweet Jamaica' de 50-jarige onafhankelijkheid van het land vieren. Met FunX artiesten zoals Mr. Vegas, Shaggy, T.O.K, Ce'Cile, Barrington Levy en Beenie Man op de track, kan je het inderdaad een All Star remix noemen. Toch behoudt het project van Mr. Vegas de vibe van zijn originele track.

Goede doel

Zangeres Ce'Cile vertelt dat ze trots is op Sweet Jamaica, omdat het de gemeenschap samenbrengt. Ze is dan ook trots om te mogen meewerken aan zo'n project en daar voegt ze het volgende aan toe: "Ik ben nog trotser omdat alle opbrengsten naar het goede doel gaan. The Voice of Sweet Jamaica toont hoe wij allemaal een kunnen zijn, terwijl we zo verschillend zijn."

Onafhankelijkheid

Maandag vierde het land van ska, reggae, en Usain Bolt dat ze inmiddels al 50 jaar onafhankelijk is. In 1962 kwam er een einde aan de overheersing van Groot Brittanniƫ op Jamaica. Dat ging destijds zonder dat er wapens aan te pas kwamen. De Jamaicaanse regering was namelijk al sinds de jaren dertig bezig om politiek onafhankelijk te worden.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/bJ6GDfK2ivM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
http://shaggyonline.com/
Ster advertentie
Ster advertentie