Music

Ladies version Gangnam Style met Hyuna

  1. Newschevron right
  2. Ladies version Gangnam Style met Hyuna
De Zuid-Koreaanse zanger PSY en zijn ontzettend populaire single 'Gangnam Style' moet je inmiddels wel kennen. Met bijna 40 miljoen hits, voor een van de foutste video's ooit, gaat hij onverminderd door met de release van een nieuwe versie. Samen met popzangeres Hyuna van de meidengroep 4 Minutes releast hij een versie voor de dames. Daardoor krijgt de single een kinderachtig klinkende bubblegum-twist. Ook is de zin "Oppa Gangnam Style" veranderd in "Oppa Just My Style". De foute danspasjes en kleding zjin gelukkig gebleven.

Wat velen zich afvragen is waar die PSY precies over zingt. In een interview vertelt de zanger dat alle karakters die hij speelt een fictief personage neerzetten. Dat personage vindt zichzelf helemaal geweldig en denkt dat hij de man is in de glitter- en glamourwereld. Toch is het tegendeel waar. Hij kleedt zich niet als een beroemdheid, zijn dansjes passen niet bij een man met status en ook de situaties waarin hij te zien is in de video, zijn alles behalve luxe. Toch pronkt hij met zijn eigen foute 'luxe' stijl, waardoor de videoclip nog fouter wordt.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/wcLNteez3c4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie