Music

Hepsi neemt tweede clip Canıma Değsin op in Çesme

  1. Newschevron right
  2. Hepsi neemt tweede clip Canıma Değsin op in Çesme
Het is alweer jaren geleden dat je bij FunX een nieuwe track van de Turkse damesgroep Hepsi hebt gehoord. Na een aantal interne ruzies zijn de dames weer op de weg terug. Hepsi heeft een nieuwe album uitgebracht, maar het aantal zangeressen is verminderd tot drie.

Hepsi is voor de clip opnames van de tweede single Canıma Değsin naar de Turkse badplaats Çeşme afgereisd. In kleurrijke outfits loopt het drietal door de beroemde straten van Alaçatı en door de haven van de stad. Canıma Değsin is geschreven door Hepsi-zangeres Cemre. Voor het muzikale gedeelte kreeg de meidengroep hulp van zanger/producer Mustafa Ceceli.

Trio

Hepsi brengt met Canıma Değsin alweer de tweede single uit als trio, nadat Gülçin in 2009 de groep definitief verliet. Daarnaast is het ook de tweede single van het album Geri Dönüşüm dat begin dit jaar uit kwam.

Hepsi - Canıma Değsin



Begin maart keerde Hepsi met het nummer 'Yeter' (genoeg!) terug als trio. Waar critici het einde van de groep voorspelden, toonden Cemre, Yasemin en Eren met de nieuwe single aan dat ze ook met z'n drieën hits kunnen scoren.

Hepsi - Yeter

Ster advertentie
Ster advertentie