Music

Kalibwoy: "Ik heb Ziggi tikken gegeven"

  1. Newschevron right
  2. Kalibwoy: "Ik heb Ziggi tikken gegeven"
Ophef in dancehall- en reggaeland! Kalibwoy heeft namelijk een disstrack uitgebracht richting Ziggi Recado. Bij FunX gaf Kali toe dat hij Ziggi kort daarvoor ook een aantal 'corrigerende' tikken met zijn platte hand heeft gegeven.

{source}
<iframe width="550" height="125" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F102261836&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Disstrack

Kali vertelde in Fresh 'n Up dat hij vorig jaar al een klein akkefietje had met Ziggi Recado op Twitter. De dancehallster dacht dat ze het goed uitgesproken hadden, maar dat bleek vorige maand anders te zijn: "Ik was in een oefenruimte met een reggaeband en die vertelden me dat Ziggi een disstrack over mij had gedropt."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="//www.youtube.com/embed/U20qZjlH96w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Corrigerende tikken

Kalibwoy vertelde FunX-dj Maarten dat hij Ziggi Recado daarna tegenkwam en hem twee á drie corrigerende tikken heeft gegeven met de platte hand. "Daarna ben ik de studio ingedoken en heb ik een counteraction op zijn track gemaakt."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="//www.youtube.com/embed/PpTlfE2AvhA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Uitgesproken

Het stoorde Kalibwoy vooral dat Ziggi verder is gegaan, terwijl ze alles al uitgesproken hadden. "Dan ga je niet een jaar daarna een disstrack droppen en denken dat je op mijn naam een hype kan creëren." Kali heeft geen spijt van de gevolgen: "Dit is muziek, dit komt vaker voor. Kijk naar Rick Ross en 50 Cent, dit is Kalibwoy en Ziggi Recado."

Ziggi Recado

FunX probeerde Ziggi Recado te bereiken, maar kreeg hem telefonisch niet te pakken.
Ster advertentie
Ster advertentie