Music

Iyaz verloor 'de ware' door muziekcarrière

  1. Newschevron right
  2. Iyaz verloor 'de ware' door muziekcarrière
Iyaz gaat tegenwoordig Solo door het leven. Zowel in de XChart als in zijn liefdesleven spookt het woord rond. Het lied Replay is geschreven rondom zijn vriendin die hem verlaten heeft. "Mijn eerste single vertelt hoe de muziek ons uit elkaar dreef. Ik gaf de belangrijke dingen te weinig aandacht. Zo ook mijn vriendin. Daardoor verliet ze me."

Zijn XChart-hit Solo is een goedmakertje. Hij probeert daarin zijn ex-vriendin uit te leggen dat hij nu haar waarde beseft. Hij zingt dat alle mooie auto's, het geld en het reizen hem gestolen kunnen worden zonder haar aan zijn zijde.

"We hebben het nog steeds niet bijgelegd en ik denk ook niet dat het binnenkort zal gebeuren. Er komt namelijk een nieuwe single uit, wat betekent dat ik weer ga reizen."

Iyaz zal dus even moeten wachten met het rechttrekken van zijn verleden. Toch lijkt hij positief te staan over een terugkeer. "Ik denk dat ze voor mij de ware is, precies zoals ik al dacht voordat het uit ging." Gelukkig wordt Iyaz in deze moeilijke tijden bijgestaan door Justin Bieber en Miley Cyrus waarmee hij door Amerika gaat touren.Op 7 juni verscheen het debuutalbum 'Replay' van Iyaz. De derde en aankomende single 'So Big' vind je hierop terug. So Big is een liefdesuiting van de zanger voor het meisje van zijn dromen. De islandpop track wordt binnenkort uitgebracht, dus blijf FunX checken voor de laatste Iyaz nieuwtjes!

Iyaz - So Big

Ster advertentie
Ster advertentie