Music

David Guetta releast video met Taio Cruz en Ludacris

  1. Newschevron right
  2. David Guetta releast video met Taio Cruz en Ludacris
David Guetta, Taio Cruz en Ludacris feesten eindeloos door in de videoclip van Little Bad Girl. De video toont hoe een party van de Franse dj zich steeds verplaatst naar de kant van de wereld. Dit om de zon steeds voor te zijn, zodat ze nog extra lang door kunnen feesten.

Taio & Luda

Voor Little Bad Girl heeft David Guetta een tweetal muzikale collega's ingeschakeld. Taio Cruz neemt de zangpartijen voor zijn rekening, terwijl Ludacris zijn rapkunsten vertoond. Het is alweer de tweede single van zijn aankomende album 'Nothing but the Beat'. De Franse dj bracht vorige maand de video van de eerste single Where Them Girls At uit, met Nicki Minaj en Flo Rida.

Nothing but the Beat

Zowel Little Bad Girl als Where Dem Girls At staan op de cd die vanaf 29 augustus in de winkels ligt. David Guetta heeft een indrukwekkende lijst met samenwerkende artiesten verzameld voor zijn vijfde cd. Naast de bovengenoemde artiesten dook de Fransman ook de studio in met will.i.am, Usher, Afrojack, Jessie J, Snoop Dogg, Akon, Jennifer Hudson, Sia, Timbaland en Dev.

David Guetta, Taio Cruz & Ludacris - Little Bad Girl

Ster advertentie
Ster advertentie