Music

Single DNS Project gesteund door Armin van Buuren

  1. Newschevron right
  2. Single DNS Project gesteund door Armin van Buuren
De Estse producer Rene Pais staat bekend om zijn progressive house stijl. Toch keert hij terug naar zijn roots in de 'electro meets trance'-stijl met de single 'Mindful'. Pais is in 2010 begonnen te produceren onder een nieuwe naam, DNS Project. Met hulp van zangeres Johanna is Mindful de eerste track die eruit rolt. Bekijk hier de videoclip!

Mindful wordt uitgebracht door S107, een dochterlabel van Armin van Buuren's Armada Music. Mede door de steun van Armin wordt de track grijs gedraaid op allerlei zenders.

Pais begon pas in 2004 met produceren, maakte in 2006 zijn eerste demo's en vier jaar later heeft hij al een aantal releases bij de grotere dance labels.

Naamsveranderingen

In de afgelopen jaren heeft Rene Pais al meerdere naamsveranderingen gehad. In de langzamere progressive muziek kringen staat hij bekend als Lens Flare, maar DNS Project ziet hij zelf al jaren als de belangrijkste alias.

Johanna

Zangeres Johanna is een Finse zangeres die bij Cloud 9 music getekend is. Ze werd aangeraden bij Pais, omdat ze goed werk had afgeleverd op het nummer Ocean Blue van Vast Vision en Jason van Wyk.

Op de maxi single van Mindful staan een aantal versies van de track. Zo vind je een Dub, een progressive en een Ronski Speed remix. Ook is er een radio edit te vinden die een stuk korter is. Hiermee richt de producer zich op de commerciƫle stations.

DNS Project Ft. Johanna - Mindful

Ster advertentie
Ster advertentie