Music

FunX presents LatinVillage Festival

  1. Newschevron right
  2. FunX presents LatinVillage Festival
Volgend jaar kan je in de zomer weer lekker losgaan op dance, hiphop en tropische beats op LatinVillage Festival! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg. Tickets zijn nog nergens anders verkrijgbaar, hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.

LatinVillage verhuist in 2014 naar een nieuwe locatie. De tiende editie van het festival vindt op zondag 10 augustus plaats in Spaarnwoude-Velsen. Op dit groen heuvelachtig terrein tref je verschillende podia aan met een grote diversiteit aan muziekstijlen. De line-up blijft nog een even verrassing, hou FunX.nl hiervoor in de gaten!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/121832606"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1Gs5CUQ8bcBKyGV8Gixpu0Ndl4QCY9AJw2KCVXvDOVRs/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie