Music

King of Pop wordt herdacht

  1. Newschevron right
  2. King of Pop wordt herdacht
De King of Pop is precies twee jaar geleden overleden. In de hele wereld en ook op FunX wordt Michael Jackson herdacht. Vandaag kan je in ClassX verschillende hits van Michael voorbij horen komen!

In Amerika kunnen fans hem herdenken door een helikoptervlucht boven zijn oude landgoed, Neverland, te maken. Ze kunnen hier een half uur boven vliegen en rozen over het terrein strooien.

Kinderen
Met de kinderen van Jackson gaat het goed. Volgens hun tante La Toya hebben ze niet meer gehuild nadat ze hem opgebaard zagen. Prince, Paris en Blanket hebben toen afscheid genomen van hun vader.

"Ik spoedde me naar het ziekenhuis en ze brachten me naar boven, waar mijn moeder al was. De kinderen zaten op haar schoot en huilden ononderbroken. Dat is het ergste wat ik in mijn leven heb gezien of ervaren", aldus La Toya.

"De kinderen vroegen of ze Michael mochten zien. We zijn hem allemaal samen gaan groeten, we hielden elkaars handen vast en hebben gebeden voor hem. We hebben hem om de beurt bedankt, voor wat hij voor de wereld en voor zijn familie had betekend. We hebben zijn haar gekamd en zijn gezicht schoongemaakt".

"Op zeker ogenblik vond de verpleegster dat het genoeg geweest was voor hun, en de kinderen stapten de kamer uit. Ze hebben nooit meer gehuild. Voor hun was toen een hoofdstuk afgesloten".


Ster advertentie
Ster advertentie