STER Advertentie
STER Advertentie

Waarom veranderde Kleine Viezerik z'n naam in Rick Versace?

Waarom veranderde Kleine Viezerik zn naam in Rick Versace?

Zaterdag 20 februari 2016 - 01:02 uur

|

Door:

Marcelo

Kleine Viezerik veranderde z'n artiestennaam vorig jaar in Rick Versace. Dat deed de rapper niet zomaar omdat hij het leuk vond. "Die naamsverandering past nu beter bij de mens die ik nu ben en de muziek die ik nu maak, meer is het niet man. Ik ben volwassener, een vader van vier kindjes. Iemand met een mooie carrière die nu bereid is de next level aan te gaan pakken," vertelde hij in Weekend Wax.

'Rick Versace (Kleine Viezerik): "Ik denk dat ik toch te veel tv heb gedaan"'

Afstand

De rapper is tot eind 2015 uit de picture gebleven omdat hij even afstand van alles wilde nemen. "Ik denk dat het voor mij even tijd was om rustig even te kijken waar ik sta en met wie ik nog sta. En zelfs om even terug te kijken naar wat ik allemaal heb gedaan," zei Rick."Ik heb 't nooit een plekje kunnen geven en dat zal je wel moeten doen anders verlies je jezelf."Het was volgens hem belangrijker om z'n fysieke en mentale gezondheid goed in balans te houden. 

"Ik denk dat ik toch te veel tv heb gedaan."

Hectisch

Zijn leven als Kleine Viezerik was naar eigen zeggen nogal hectisch. Hij verscheen regelmatig op tv en dat was achteraf gezien toch een beetje te veel van het goede. "Ik denk dat ik toch te veel tv heb gedaan." Veel mensen herkenden hem toch vooral van tv-programma's. Dit merkte hij bij optredens. In de volle zalen kenden veel bezoekers twee of drie tracks die al een tijdje uit waren en de rest konden ze niet meezingen. Daar wil Rick Versace nu verandering in brengen.

Populair op FunX.nl

  • Qucee opnieuw vader geworden

  • Doven zijn niet zielig: "Wij zijn ook gewoon mensen die normaal kunnen functioneren"

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Wie is Karen en waarom is ze zo'n populaire meme geworden?

  • Man (30) doodgeschoten in Rotterdam, twee verdachten aangehouden