Music

Diplo duikt de studio in met Calle 13

  1. Newschevron right
  2. Diplo duikt de studio in met Calle 13
Het lijkt erop dat binnenkort het resultaat van een unieke samenwerking van Diplo en Calle 13 te horen zal zijn. De dj / producer schreef vanochtend op zijn twitterpagina dat hij in de studio zit met de controversiële rapper van de groep. Het is nog niet bekend wat voor soort beat de Amerikaan in elkaar heeft gezet. Mogelijk gaat het om een alternatief reggaeton ritme.

Cuba

Het is niet voor het eerst dat de heren met elkaar in contact staan. Vorig jaar stonden de artiesten samen op 't podium in Cuba. Thomas Pentz, beter bekend als Diplo, kreeg een uitnodiging van Calle 13's Residente om hun te vergezellen. Ze traden daar voor meer dan 200.000 mensen op.

Rebels

Diplo vindt het geweldig dat de groep buiten de kaders denkt. Die denkwijze past precies in zijn straatje. Hij kan het goed vinden met de rebelse Puertoricanen die altijd op zoek zijn naar een vernieuwende sound.

Succes

Calle 13 is al jaren een van de meest succesvolle Spaanstalige urban groepen. Ze weten voetbalstadions van Miami tot in Argentinië tot de nok te vullen. Het duo heeft inmiddels al 13 Grammy Awards weten te bemachtigen. Ze hebben de afgelopen jaren samengewerkt met artiesten als Shakira, Nelly Furtado, Orishas en Juanes.

Ster advertentie
Ster advertentie