Music

Basic One maakt comeback met 'Wak Su Bumper'

  1. Newschevron right
  2. Basic One maakt comeback met 'Wak Su Bumper'
Basic One member Janiro Eisden is weer terug van weggeweest. De Arubaanse rapper heeft samen met landgenoot Jeon de videoclip van de single 'Wak Su Bumper' uitgebracht. De track staat momenteel op nummer 1 in de Top 40 van Aruba.
De track staat op het nieuwe album 'Stenke Stenke Project'. De gehele cd is uitgebracht onder Basic One en Jeon. Ook op Curaçao doet het album het ontzettend goed.
Basic One member Janiro Eisden is weer terug van weggeweest. De Arubaanse rapper heeft samen met landgenoot Jeon de videoclip van de single 'Wak Su Bumper' (kijk naar haar "bumper") uitgebracht. De track staat momenteel op nummer 1 in de Top 40 van Aruba. De carnavalsperiode is op verschillende eilanden in het Caraïbisch gebied van start gegaan. Daar past de nieuwe release natuurlijk heel goed bij.

Het nummer staat op het nieuwe album 'Stenke Stenke Project'. De gehele cd is uitgebracht onder Basic One en Jeon. Ook op Curaçao doet het album het ontzettend goed. Vorig jaar bood Eisden de eerste track 'Stenke Stenke' gratis ter download aan op FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie