Music

Marc Anthony reageert op racistische tweets

  1. Newschevron right
  2. Marc Anthony reageert op racistische tweets
Marc Anthony moest afgelopen dinsdag het Amerikaanse volkslied zingen voor de aanvang van het MLB All Star Game honkbalwedstrijd. Dit viel bij een aantal baseball liefhebbers in het verkeerde keelgat omdat ze dachten dat hij geen Amerikaan is. Zo vlogen op Twitter verschillende racistische tweets om zijn oren.

Baseball fanaat 1:
"Marc Anthony singing God Bless America on the MLB Allstar Game..........am I the only person that finds that unAmerican,"

Baseball fanaat 2:
"Why is a Mexican, Marc Anthony, singing god bless America? Doesn't he know this is AMERICA's song?"

Reactie Marc
Marc Anthony heeft gisteren tijdens een talkshow gereageerd op de tweets van de haters. "Even voor de duidelijkheid, ik ben geboren en getogen in New York. Je kan niet meer New Yorker zijn dan ik. Ik ben meer Puertoricaan dan ooit en ik ben meer New Yorker dan ooit," verklaarde Marc. De zanger was trots dat hij het volkslied heeft mogen zingen.





Niet voor 't eerst

Dit overkwam ook de 11-jarige Mexicaans-Amerikaanse zangeres Sebastien De La Cruz die het Amerikaanse volkslied perfect zong.

"Why is a foreigner singing the national anthem. I realize that's San Antonio but that still ain't Mexico"

Ook Sebastien reageerde op de kritiek die ze over zich heen kreeg. "Mensen gaan er gewoon vanuit dat ik Mexicaans ben. Maar ik kom niet uit Mexico. Ik ben geboren en getogen in San Antonio (Verenigde Staten).

Ster advertentie
Ster advertentie