Music

Scoort Mustafa Sandal's vrouw in de XTips?

  1. Newschevron right
  2. Scoort Mustafa Sandal's vrouw in de XTips?
Emina Jahović is een populaire Servische, ook wel bekend als Mustafa Sandal's echtgenote Emina Türkcan. De vrouw van Musti heeft een half jaar geleden het album Vila uitgebracht, waarvan ondertussen al een aantal singles zijn uitgekomen. De nieuwe XTip Pile Moje (mijn liefje) is daar één van en staat deze week in de FunX hitlijst.
De track klinkt de Turkse FunX luisteraars misschien bekend in de oren. Dat kan goed, want het is een cover van 'Yolcu', waarmee Ali Güven in 1997 een hit scoorde in Turkije.

Emina heeft het album Vila in twee jaar opgenomen. Een groot deel van de nummers heeft ze zelf geschreven. De track Zver (sukkel) is een duet op de cd met de beroemde producer/zanger Dino Merlin. Voor Dino was dit de eerste keer dat hij een nummer uitbracht dat door een ander is geschreven. De track Još Ti Se Nadam (Ik hoop nog op jou) schreef ze nadat de relatie met Mustafa in 2007 tijdelijk voorbij was. De verklaring voor de albumtitel Vila (fee) was een hele korte. Ze koos voor die titel omdat ze de gelijknamige track op de cd het beste nummer vindt dat ze ooit heeft geschreven. Daar wilde ze de aandacht extra op vestigen.

In januari 2008 trouwde Emina met Mustafa Sandal en begin augustus kregen ze hun eerste kind Yaman. Er werd gesproken over een tweede videoclip van Mustafa Sandal waarin hun zoon een rol zou spelen. Maar daarover vind je meer op TurkStars.nl!

Emina Jahović - Pile MojeAli Güven - Yolcu

Ster advertentie
Ster advertentie