Music

Akon bedankt Kelly Rowland met seksuele bewegingen

  1. Newschevron right
  2. Akon bedankt Kelly Rowland met seksuele bewegingen
Kelly Rowland schrok zich een hoedje nadat ze een verjaardagsliedje had gezongen voor Akon. Zondagavond waren ze voor een concertenreeks in het Australische Perth waar ze samen met o.a. Sean Paul en Eve optraden. Hier verraste Kelly de Senegalese zanger. Ze kwam met een verjaardagstaart het podium op en zong Happy Birthday voor hem.

Zichtbaar verrast klom Akon naar Kelly Rowland toe op om de felicitaties in ontvangst te nemen. De half ontblote zanger bedankte Rowland met een lange omhelzing. Tijdens deze omhelzing maakte de zanger enkele seksuele bewegingen. De zangeres vluchtte daarna snel van het podium.
Vandaag klaagde Kelly Rowland over haar binnenlandse vlucht in Australië. In de pers zegt ze dat luchtvaartmaatschappij Qantas haar entourage als kleine kinderen heeft behandeld. Ze noemde de bemanning van haar vlucht 'Shitty'. "Normaal heb ik geen problemen met Qantas. Mij hoor je ook niet gauw vloeken, maar dit was niet netjes van ze."

Volgens de luchtvaartmaatschappij weigerden een aantal passagiers hun laptops en mobiele telefoons uit te zetten. "Zulke handelingen kunnen andere passagiers en de crew in gevaar brengen. Daarom staan wij volledig achter ons personeel in deze kwestie."
Ster advertentie
Ster advertentie