Music

Turkse topdj Burak Yeter te gast bij Moradzo in The Mix

  1. Newschevron right
  2. Turkse topdj Burak Yeter te gast bij Moradzo in The Mix

De Turkse dj Burak Yeter staat vanavond achter de FunX draaitafels! Hij staat al jaren bekend als één van de prominenten in de Turkse dj-scene. Burak Yeter is verantwoordelijk voor meerdere grote hits in Turkije, werkte met Turkse toppers zoals Tarkan en Serdar Ortaç en runt daarnaast ook zijn eigen DJ Academy en label met vestigingen in Amsterdam, Los Angeles en Istanbul.

Kingdom Falls in The Mix

Een wereldhit heeft Burak Yeter echter (nog) niet op zijn naam staan, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Zijn nieuwe single 'Kingdom Falls' gaat zaterdagavond in radiopremière bij Moradzo! Dus tune zaterdag vanaf 22.00 uur in bij The Mix voor aanstekelijke vocals, stevige synths en keiharde beats van Burak Yeter!

Punk Kids Recordings

Burak Yeter's nieuwe single Kingdom Falls wordt bij Punk Kids Recordings uitgebracht. Het Nederlandse label dat opgericht is door Volkan Saki is onder andere verantwoordelijk voor releases vanGynatic, Diskode, El Redana en Divana Jones. Do you have what it takes? Stuur dan je originele tracks naar demo@punkkidsrecordings.com.

Ster advertentie
Ster advertentie