Music

TLC zangeres T-Boz failliet

  1. Newschevron right
  2. TLC zangeres T-Boz failliet
TLC's zangeres T-Boz heeft zichzelf failliet laten verklaren. Ze heeft een schuld van maar liefst 768,642 dollar. Deze komt voornamelijk door de hypotheek van haar woning met een waarde van 1,2 miljoen dollar.


Gezondheid
De afgelopen jaren heeft T-Boz veel gezondheidsproblemen gehad. In 2006 is een hersentumor bij haar ontdekt ter grootte van een sinaasappel. De operatie verliep vrij goed, maar ze ondervond veel problemen bij de revalidatie. Ze leed bovendien aan de ziekte sickle-cell wat de situatie nog gecompliceerder maakte. T-Boz heeft maanden niet kunnen praten en moest opnieuw leren lopen.

Doorbraak
TLC was een van de populairste meidengroepen uit de jaren 90. In 1992 braken ze door met de singles Ain't 2 Proud 2 Beg en Baby-Baby-Baby. Het album waar deze tracks opstonden werd viervoudig platina. In 1994 wisten ze een record te breken met de verkoop van het album CrazySexyCool. Deze werd maar liefst elf keer platina.

Wereldwijd
Buiten de Verenigde Staten kwamen ze in de picture na het uitbrengen van de single Waterfalls. Ze scoorden hits met nummers als Unpretty en No Scrubs.

Overlijden
In 2003 kwam TLC's femcee Left Eye te overlijden door een auto-ongeluk in Honduras. Ze was net bezig met de opnames van een documentaire. In die periode waren de leden bezig met de opnames van het album 3D. Deze is uiteindelijk wel afgemaakt en uitgebracht.

Waterfalls


Baby-Baby-Baby


Diggin' On You


No Scrubs

Ster advertentie
Ster advertentie