Music

Eminem en Rihanna de diXte

  1. Newschevron right
  2. Eminem en Rihanna de diXte
Eminem en Rihanna zijn de diXte van de week met de splinternieuwe single 'The Monster'. Het is niet de eerste keer dat de artiesten samen de studio zijn ingedoken. Em heeft de zangeres in 2010 ook al ingeschakeld voor de hit 'Love The Way You Lie'. Daarna werkten ze nog samen voor het tweede deel van die track en ook voor het nummer 'Numb'.

The Monster is de derde single na 'Berzerk' en 'Rap God' die afkomstig is van het aankomende album van Eminem 'MMLP2'. Op deze cd die op 5 november wordt gelanceerd, heeft hij bovendien samengewerkt met Kendrick Lamar, Skylar Grey en Nate Ruess. Het nummer Survival werd ook al uitgebracht, maar dit is de soundtrack voor het nieuwe spel Call of Duty: Ghosts. Het album is gisteren al uitgelekt en op internet beland. Het is nog even afwachten om te zien wat voor effect dit op de verkoopcijfers gaat hebben.

{source}
<iframe width="550" height="325" scrolling="no" src="http://www.kiisfm.com/player/embed.html?autoStart=false&useFullScreen=true&mid=23897042&startButtonColor=0xA33335&share=http%3A//www.kiisfm.com/media/play/eminem-ft-rihanna-the-monster-23897042/" frameborder="0" allowtransparency="true" ></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie