Music

Kraantje Pappie: "Klik met Doe Maar en Postmen"

  1. Newschevron right
  2. Kraantje Pappie: "Klik met Doe Maar en Postmen"
Kraantje Pappie belde vanochtend vroeg uit Spanje naar FunX, om te vertellen over zijn nieuwe single 'Alles Gaat Voorbij' met Doe Maar en Postmen. De Groningse rapper was nog "zo lam als een tor", maar dat maakte het gesprek in Start alleen maar leuker.

Kraantje Pappie onthulde in de FunX ochtendshow dat hij 'Alles Gaat Voorbij' in eerste instantie gewoon als een sample ontving. "Doe Maar heeft zeven verschillende nummers opnieuw opgenomen, op de manier zoals zij vroeger over muziek dachten. Heel diep, heel erg ska, heel erg reggae. Dat hebben ze naar een aantal artiesten gestuurd, waaronder ik en Postmen. Zo van, gebruik dit alsof het een sample is. De insteek was niet om het uit te brengen, maar achteraf kwamen ze erachter dat het hartstikke goed is."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F55360188&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Nieuwe samenwerking?

Het klikte enorm tussen Kraantje Pappie, Doe Maar en Postmen, dus een nieuwe samenwerking sluit de rapper zeker niet. "Dat zou te gek zijn, maar we zijn allemaal druk op onze eigen manier. Doe Maar met dit project, Postmen is bezig met nieuwe muziek en ik ben ook bezig met nieuwe muziek. Het zal niet binnen nu en een maand zijn, maar de samenwerking is erg bevallen dus ik zou niet uitsluiten dat er ooit nog eens wat gebeurd."

Eer

Kraantje erg onder de indruk van de ontmoeting met Doe Maar en Postmen. Hij vond het een hele eer. "Helemaal voor Doe Maar, maar voor Postmen net zo. Postmen heb ik heel bewust meegemaakt, dat is echt mijn generatie. Doe Maar ben ik mee opgegroeid door mijn ouders. Die stonden vroeger vooraan te gillen."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/zPntal-56TM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie