Music

Erykah Badu twittert tijdens bevalling

  1. Newschevron right
  2. Erykah Badu twittert tijdens bevalling
De Amerikaanse zangeres Erykah Badu en rapper Jay Electronica hebben hun fans via Twitter uitgebreid op de hoogte gehouden van de bevalling van hun dochtertje. Dat meldden Amerikaanse media maandag. Ook Lijn5 volgde deze twitterbevalling.

Badu en Electronica stuurden vanaf het begin van de bevalling met hun mobiele telefoons berichten naar hun persoonlijke pagina's op de site.Derde kind
Erykah Badu is bevallen van haar derde kind. Na Seven (met Andere 3000) en Puma Rose (met the D.O.C.) is ook nu de vader een rapper. Jay Electronica mag zich vader noemen van een gezonde dochter.

Bevalling via Twitter
De zangeres begon de sessie zondag met de mededeling: ''Goedemorgen. Ik ben aan het bevallen.'' Na enige tijd nam haar man Jay Electronica het over. Hij meldde onder meer hoeveel ontsluiting zijn vrouw had, dat ze begon te persen en dat hij het hoofdje zag, ''vol haar''. Talib Kweli en Just Blaze twitterde mee. Lees op Lijn5.com meer twitters tijdens deze bevalling.

Twitters:
"My daughter is ready. Labor has begun. Everybody standback. No hospitals. No doctors. No medicine. Were waiting on midwife to show up.”

“I’m doing foot squeezes and foot rubs when the contractions hit. Puma is rubbing her hands.”

“Ok… The midwife is here now and a few family members. Feels like a scene from the color purple.”

“She’s dialated to 8 1/2 centimeters.”

“Getting closer. She says she feels like she’s ready to push”

En tenslotte: "Feb 1 2009 my first child, my daughter was born at 1.30 pm exactly. It's the happiest day of my life."
(Bron: nu.nl, Lijn5)

Ster advertentie
Ster advertentie