Music

Iris Kroes en Ben Saunders? Wie weet...

  1. Newschevron right
  2. Iris Kroes en Ben Saunders? Wie weet...
Iris Kroes won afgelopen weekend het tweede seizoen van The Voice of Holland door haar tegenstander Chris Hordijk af te troeven met 51 procent van de stemmen. Hiermee gaat haar ronde langs tv-kanalen en radiostations van start en komen per direct ook de eerste geruchten bovendrijven. Zo wordt gefluisterd dat Iris een duet gaat opnemen met niemand minder dan Ben Saunders.

Een dag na de overwinning was Iris Kroes te gast bij Carlo en Irene in Life 4 You, waar de harpiste vertelde dat ze het nog steeds niet kan geloven. "Ik heb Ben Saunders gevraagd wanneer dat besef komt. 'Dat komt nooit, maar geniet er maar gewoon van," was zijn advies. Carlo en Irene konden het niet laten om Iris te vragen of we ook een duet met Ben Saunders kunnen verwachten. Daar deed de winnares van The Voice erg geheimzinnig over. Ze antwoordde kort met "Wie weet..."

Iris Kroes bij Life 4 YouDe avond na Life 4 You wist Iris Kroes haar woonplaats Drachten compleet op z'n kop te zetten. Honderden Friezen kwamen naar de huldiging van de winnares van The Voice of Holland.

Ster advertentie
Ster advertentie