Music

Er komt geen einde aan nieuwe releases Machel Montano

  1. Newschevron right
  2. Er komt geen einde aan nieuwe releases Machel Montano
De carnavalsperiode is in volle gang. Dat betekent voor mensen in Trinidad dat er een hele lading aan nieuwe soca nummers wordt uitgebracht. Eén artiest die hier met kop en schouders bovenuit steekt is Machel Montano. De zanger releast de afgelopen tijd track na track en clip na clip; genoeg muziek om een uur flink uit je dak te gaan!

Release overzicht
Om het allemaal even op een rijtje te zetten; vandaag releaste Machel de video van het nummer Like Ah Boss. Gisteren lanceerde hij het nummer Jump met Fatman Scoop en Papa Jay. Drie dagen geleden dropte hij een clip voor Major Lazer's remix van de track All My Love met Ariana Grande. Vier dagen geleden kon je genieten van de video On My Way.

Een week geleden bracht hij het nummer One Wine uit waarop Sean Paul en Major Lazer gefeatured worden. Daarvoor werd de uptempo soca track Great Parade met Patrice Roberts uitgebracht; heel toepasselijk voor jump ups. Eind januari lanceerde de soca koning een remix van de #2 uit de Latin Top 30, Remedy, waarop Shaggy zijn vocals heeft geplaatst. Als kers op de taart heeft hij ook twee weken daarvoor ook een clip met Destra opgenomen voor de track Come Back.















Ster advertentie
Ster advertentie