Music

Dopebwoy kondigt album 'Hoogseizoen' aan met filmachtige trailer

foto: Youtube Forever Lit Recordsfoto: Youtube Forever Lit Records
  1. Newschevron right
  2. Dopebwoy kondigt album 'Hoogseizoen' aan met filmachtige trailer

Vrijdag is de dag waarop iedereen zijn ogen heeft gericht op de muziekwereld. Welke muziek wordt er gedropt, wat is er voor nieuws te horen of te zien? Dopebwoy neemt dit moment om je alvast warm te maken voor wat er gaat komen en dropt een trailer voor zijn album Hoogseizoen, dat volgende week zal uitkomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Film

Dopey's albumtrailer lijkt meer op een trailer voor een film dan voor een muziekproject. De trailer kondigt zijn nieuwe album Hoogseizoen aan dat hij op 30 oktober onder zijn eigen label Forever Lit Records zal releasen. Door de opzet en stijl van de video lijkt het alsof je naar een trailer van een Quentin Tarantino-film zitten te kijken. Dat de trailer er zo uitziet kan maar een ding betekenen... the album is gonna be a movie.

Van droom tot werkelijkheid

In de trailer vertelt de artiest dat er veel is veranderd. ‘’Vroeger moest ik zwartrijden naar de studio. Nu pakken we de plane naar een studiosessie of naar een show.’’ Zijn dromen zijn uitgekomen, het is nu zijn realiteit.

Onderweg

Dopebwoy is nog lang niet klaar. In de trailer vertelt hij dan ook dat er nog een lange weg te gaan is. Deze weg wilt hij vervolgen met mensen met die dezelfde visie hebben als hijzelf. Zo zien we verschillende artiesten die je waarschijnlijk ook kan verwachten op zijn album, onder wie Henkie T, 3robi en Monsif. Maar ook zijn day ones, zijn vrienden van kleins af aan, zie je terug op de plek waar het allemaal begon: Almere Oostvaarders.

Quote

De mensen die deze trip met me nemen, heb ik voor life en dat zweer ik op mezelf.

Dopebwoy
Ster advertentie
Ster advertentie