Music

FunX Dance Weekend met o.a. Hardwell, Gomes en Earcandy

  1. Newschevron right
  2. FunX Dance Weekend met o.a. Hardwell, Gomes en Earcandy
Je FunX Dance Weekend gaat vrijdagavond om 19.00 uur van start Hatim en Riza. Tot en met zaterdag gaat het volle vaart verder met zo veel artiesten, dat je ze op twee handen moet tellen. Tel maar mee: Metz, Hardwell, Q-Bah, Bassanova, Moradzo, Prime, Waxfiend, Gomes, Akkachan en tot slot Jordy Lishious.

Metz & Hardwell

De zelfbenoemde Utrechtse nachtburgemeester Metz komt vertellen over zijn debuutalbum waarop dikke tracks staan met o.a. The Opposites, Jeugd van Tegenwoordig, Partysquad en Reverse. Hatim en Riza gaan bellen met Hardwell over zijn nieuwe track 'The World' en vragen hem meer over de Dj Mag Top 100!

Q-Bah, Bassanova & Moradzo

De FunX Dance DJ's van vrijdagavond zijn Q-Bah, Bassanova & Moradzo. Het drietal gaat een uur in de mix. Afgelopen week brachten de NutCrackuhs een dubbele aflevering van hun populaire Earcandy uit op YouTube. Q-Bah, Bassanova en Moradzo zijn daarnaast bezig met de opnames van een poptrack samen met Raffaela op de vocals. En over een maand wordt de NutCrackuh remix van Alterego en Baldylox gelanceerd.

Prime & Waxfiend

We sluiten de vrijdagavond af met de Goodness mixshow. Dj Prime en Waxfiend staan ook deze week de draaitafels helemaal gek te draaien met de nieuwste en beste r&b, dancehall en hiphop. Be prepared!

Zaterdag

Zaterdag biedt het FunX Dance Weekend je een DUBSTEP-special met dj Gomes, die bekend staat om de uitverkochte OI! avonden in Paradiso. Hij neemt dj Akkachan mee naar de FunX studio.

FunX Dance Club Sessions

De FunX Dance Club Sessions zijn ook deze week te horen tussen 22.00 en 23.00 uur. We gaan een uur lang de sessie in met Jordy Lishious, bekend van zijn gruwelijke bigroom beats. Afgelopen zomer draaide hij in Privilege op Ibiza, waar hij op uitnodiging was van dj Tiësto.
Ster advertentie
Ster advertentie