Music

Esmée Denters kiest will.i.am bij The Voice UK

  1. Newschevron right
  2. Esmée Denters kiest will.i.am bij The Voice UK
Herinner je de Nederlandse YouTube-ster Esmée Denters nog? Ze probeert haar muzikale carrière nieuw leven in te blazen. Zo deed ze gisteravond mee aan de blind auditions bij The Voice in Engeland.

Esmée deed het geweldig maar toen ze bijna klaar was met zingen waren de coaches nog niet omgedraaid. Aan het eind van het nummer draaiden will.i.am, Rita Ora, Tom Jones en Rick Wilson gelukkig allemaal om. Uiteindelijk ging haar voorkeur uit naar team Will.Trending
Esmée werd hierna al snel trending topic op Twitter. "Ben ik serieus trending op dit moment, WAT????", zei ze in een tweet.


Esmée moest zelfs een traantje wegpinken door haar geweldige start bij The Voice. "Het is moeilijk om met 140 karakters uit te leggen hoe ik me nu voel", twitterde ze.


Het begin
De Nederlandse zangeres werd in 2006 bekend door haar YouTube filmpjes waarin ze covers deed van bekende artiesten. Ze werd een jaar later ontdekt door Justin Timberlake en kreeg al snel een platencontract aangeboden. Denters ging op tour met de Amerikaanse megaster en wist met het nummer Outta Here een hit te scoren.

Ijssalon
In 2009 werd haar gelijknamige debuutalbum uitgebracht, maar het gewenste succes bleef uit. Daarna werd het steeds stiller rondom Esmée. Ze werkt op dit moment in een ijssalon in Londen om rond te komen. Onlangs besloot ze om weer een gooi te doen naar succes op muzikaal gebied door mee te doen aan The Voice.Ster advertentie
Ster advertentie