Music

Big Bang-zanger Seungri lanceert solosingle 'What Can I Do'

  1. Newschevron right
  2. Big Bang-zanger Seungri lanceert solosingle 'What Can I Do'
De 20-jarige Seungri is bij K-Pop liefhebbers bekend als het jongste lid van de populaire Zuid-Koreaanse boyband Big Bang. Naast de groepsingles heeft de zanger/danser tot nu toe ook drie solotracks uitgebracht, 'The Next Day', 'Strong Baby' en zijn allernieuwste single 'What Can I Do'. Laatstgenoemde track is een XTip en staat op zijn gloednieuwe mini-album VVIP.

Seungri - What Can I Do




Stijl

De stijl van Seungri wordt een Aziatische kruising genoemd tussen Justin Timberlake, Usher en Justin Bieber. Dansend misschien wel de beste van Big Bang en qua zang als de jongst klinkende van de groep. Hij is één van de populairste members van de groep en tevens degene met de minste solo-ervaring.

Kritiek

Het is opvallend dat Seungri vandaag de dag deel uitmaakt van Big Bang. Niet lang voordat hij geselecteerd werd voor de groep, werd de zanger in een talentenjacht bekritiseerd wegens zijn zangkwaliteiten. Seungri is van nature een danser en geen zanger. Voordat hij zijn entree maakte in de groep Big Bang was Lee Seung Hyun (zoals hij echt heet) lid van de dancecrew II Hwa. In verschillende talentenjachten voor boybands viel hij daarom eerder op door zijn danskwaliteiten, dan zijn vocale talent. Uiteindelijk heeft hij het tegendeel weten te bewijzen met zijn successen in de groep Big Bang.
Ster advertentie
Ster advertentie