Music

U-Niq rapt in Goudzoekers over waardering voor vrouwen

  1. Newschevron right
  2. U-Niq rapt in Goudzoekers over waardering voor vrouwen
U-Niq gebruikt in Goudzoekers zijn eigen vrouw als voorbeeld om te vertellen wat hij waardeert in een vrouw. "Het mooiste meisje in de clip is mijn vrouw. Zij krijgt thuis een roos en een lief koelkastbriefje van me. Ze ziet er hetzelfde uit als de meiden in de club, maar ze is anders. Ze werkt hard, je ziet haar ook even koken en ze is heel sterk. Daarom is ze mijn vrouw in de clip, voor haar heb ik het meeste respect."

Mix

Een mooie vrouw is voor de Rotterdamse rapper een mix. Enerzijds een moderne vrouw die carrière maakt en op haar eigen benen kan staan. "Daarom zeg ik in de tekst ook dat ik respect heb voor een vrouw die broeken verkoopt bij de H&M."

Anderzijds vindt U-Niq dat ze moet weten hoe ze het huishouden moet doen en hoe ze lekker kookt. "Ik wil daarmee niet zeggen dat ze dat allemaal moet doen, een man moet ook kunnen koken."

Goudzoekers

De 35-jarige rapper zet zich af tegen vrouwen die alleen maar bezig zijn met zichzelf mooi maken en verder niets doen, thuiszitten en wachten tot het geld binnen komt. U-Niq's respect gaat uit naar vrouwen die hard werken, het huishouden doen en er ook nog mooi uitzien. Goudzoekers kunnen hem gestolen worden.

U-Niq - Goudzoekers


Ster advertentie
Ster advertentie