Music

Olympische tune NOS wordt hit!

  1. Newschevron right
  2. Olympische tune NOS wordt hit!
Miljoenen keken de afgelopen drie weken naar de verwikkelingen van hun sporthelden, in Beijing. Studio Sportzomer maakte dagelijks een compilatie van de mooie sportmomenten van de dag. De slow motion beelden werden aan elkaar gemonteerd met op de achtergrond een passende song. Deze song is zo vaak gezien en gedraaid, dat je er niet meer omheen kunt. Daarom is deze song de diXte! Het gaat om Love Love Love van de Taiwanese Jolin Tsai.

De track is afkomstig van haar album Castle uit 2004. Jolin Tsai is in de Aziatische wereld in opspraak geraakt, omdat er pikante foto’s en films van haar te zien zouden zijn. Zij heeft de roddelpers aangeklaagd, omdat zij het bericht in de wereld zou hebben gebracht dat zij en collega-artiest Edison Chen in de auto aan het stoeien waren. Tot nu toe houdt Jolin vol, dat zij het niet was, maar dat het om iemand ging die sprekend op haar lijkt.

Bekijk hier de videoclip:


(Jolin Tsai - Love Love Love)


Het verhaal is enigszins aannemelijk, omdat van Edison Chen bekend is dat hij meerdere dames gefotografeerd en gefilmd heeft, terwijl hij een relatie had met het nichtje van de invloedrijke Emperor Entertainment Group- baas Abert Yeung.

Deze achtergrond van de zangeres staat in schril contrast met de mooie beelden, die de NOS dagelijks monteerde. Voordat de compilatie werd gestart, gaven diverse studio-gasten eerst een ferme slag op de gong. Daarna kwamen de tranen, de uitbundige vreugde-uitingen, de records en de gouden medailles van de dag in beeld. Al deze beelden werden versterkt door de song van Jolin Tsai, Love Love Love. Daarom is deze tune de DiXte!
Ster advertentie
Ster advertentie