Music

Vrolijke Corneille single: Les sommets de nos vies

  1. Newschevron right
  2. Vrolijke Corneille single: Les sommets de nos vies
Fanatieke FunX luisterars kennen Corneille waarschijnlijk nog van zijn debuutsingle Avec Classe uit 2002. De Rwandese Canadees heeft sindsdien niet stilgezeten en releast nu in Frankrijk zijn nieuwe single 'Les sommets de nos vies', oftewel 'de toppen van ons leven'.

De nieuwe single van Corneille is lekker vrolijk, zoals een liedje over de positieve momenten in het leven ook zou moeten zijn. Voor de videoclip is hij uitgeweken naar de Canadese stad Montreal, waar hij jaren gestudeerd heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Vermoord
Corneille heeft een zwaar leven achter de rug. Hij werd geboren in Duitsland, maar zijn kindertijd vond grotendeels plaats in zijn vaderland Rwanda. In 1994 veranderde zijn leven door de oorlog tussen de Hutu's en Tutsi's. Corneilles vader was leider van de politieke partij PSD en werd daarom vermoord tijdens de genocide.

Canada
Corneille vluchtte tijdens de genocide naar Duitsland en ging bij vrienden van zijn ouders wonen. In 1997 verhuisde hij voor zijn studie naar Canada en dook daar uiteindelijk de muziekscene in. In 2006 is hij getrouwd met zangeres Sofia de Medeiros met wie hij een kind heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie