Music

Usher en Diplo lanceren samen breakup-song 'Climax'

  1. Newschevron right
  2. Usher en Diplo lanceren samen breakup-song 'Climax'
Usher en Diplo combineren hun verschillende stijlen op de kersverse track 'Climax'. Het is een breakup-song die je volgens de artiesten met een goed gevoel achterlaat. Mede daarom lanceerden Usher en Diplo de track speciaal op Valentijnsdag.

Diplo noemt Climax "next level electro" en zegt zelfs "Dit is serieus de beste track waar ik ooit bij betrokken ben geweest. Ben er echt trots op." De Britse dj twittert vervolgens vrolijk verder met Usher "Ik weet zeker dat er over 9 maanden heel veel kinderen worden geboren dankzij deze track!" Usher hoopt lachend dat de kinderen niet naar hem vernoemd zullen worden en draagt de track op aan iedereen die Valentijnsdag met zijn geliefde viert..

Het is nog niet bekend of Climax op een cd beland of als single wordt uitgebracht. Tot dan moeten we het doen met onderstaande audio.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F36606300&show_artwork=true" frameborder="0" ></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie