Music

Gers Pardoel releast Dankbaarheid videoclip

  1. Newschevron right
  2. Gers Pardoel releast Dankbaarheid videoclip
Gers Pardoel bracht het gevoelige nummer Dankbaarheid, vorige week al uit, maar nu is er ook een bijbehorende videoclip. De tranentrekker die de afgelopen dagen veel emotionele reacties opleverde, is tot vrijdag De DiXte bij FunX.

Gers bracht Dankbaarheid uit als een ode aan zijn vader en omschrijft daarin de moeilijke periode na het overlijden van zijn moeder. Daarnaast dient het ook als campagnelied van Sta Op Tegen Kanker. Op woensdag 22 januari is Gers daarom te zien in de tv-show Sta op tegen kanker, die live wordt uitgezonden op Nederland 1. De hele opbrengst van het nummer gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Gers Pardoel vertelde eerder deze week in Start dat het makkelijk was om Dankbaarheid te schrijven. "Dit soort dingen zijn eigenlijk wat makkelijker voor mij om te schrijven, omdat het echte dingen zijn die ik heb meegemaakt. Ik probeer altijd iets vanuit mezelf of iemand anders te schrijven, maar dit is precies wat ik heb meegemaakt. Dus ik kon het zo van me afschrijven."


Ster advertentie
Ster advertentie