Naar homepage
Music

Mariah Carey op 'kruimeldieet'

  1. Newschevron right
  2. Mariah Carey op 'kruimeldieet'
Gewoon een paar kruimeltjes eten van calorierijk voedsel en daar de hele dag op teren! Mariah Carey deed het, en heeft haar 'Touch-My-Body' figuur daardoor teruggekregen. "Dat is iets wat ik zelf heb verzonnen, omdat ik lekkere dingen als macaroni met kaas en gefrituurd eten niet wil opgeven", vertelde ze in de talkshow van Oprah Winfrey.

Haar 'kruimeldieet' is echter niet het enige geheim achter haar gewichtsverlies. Om gemotiveerd te blijven riep de 38-jarige Carey de hulp in van een Franse diëtiste. Zij bereidt haar maaltijden met veel groenten en weinig vet. Ook stippelde de Française een sportregime uit voor de artieste, die onlangs haar nieuwe album 'E=MC2' uitbracht.

Door haar gezonde levensstijl past Carey nu weer in de kleding die ze droeg als 16-jarige. "Mijn jeansmaat is gedaald naar de maat die ik had op de middelbare school, dus ik moet niet te veel afvallen", zei ze tegen Oprah.

Hoewel ze blij is met haar nieuwe figuur, waakt Carey ervoor toe te geven aan de trend van broodmagere actrices en zangeressen. "Ik denk dat onze frustraties met ons lichaam en de verwachting dat iedereen zo dun is, absurd zijn", stelde ze. "Dat is gewoon niet realistisch."

Mariah Carey - Bye Bye @ Oprah
{youtube}yi5MsLQ99aU{/youtube}

Bron: Nu.nl
Ster advertentie
Ster advertentie